Proclaimer


De gemeente Venray is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u toch iets tegen dat niet correct is of verouderd? Geef het aan ons door. Onze gegevens staan op de contactpagina.

Privacy

De gemeente Venray gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. We geven nooit zomaar gegevens aan anderen. Behalve als dat volgens de wet verplicht is. Of als het nodig is om uw aanvraag te kunnen behandelen. En dan gebruiken we uw gegevens alleen voor deze aanvraag. Kijk voor meer informatie in onze privacyverklaring.

Copyright

Alle materialen die getoond worden op deze website (waaronder teksten, logo's, foto’s, illustraties, lay-out en buttons zijn © copyright van de gemeente Venray. Dit mag u niet zonder toestemming van de gemeente gebruiken. U kunt toestemming vragen. Bel hiervoor naar de gemeente via (0478) 52 33 33.

Links naar websites van derden

Deze website kan een link aangeven naar een of meerdere websites die door andere partijen dan door de gemeente Venray worden geëxploiteerd. De gemeente Venray is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze internetsites en ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van een bezoek aan deze internetsites.

Archief

De website van de gemeente Venray wordt dagelijks gearchiveerd in een online archief.

Toegankelijkheidsverklaring

Gemeente Venray streeft naar het toegankelijk maken van de eigen online informatie en dienstverlening, in overeenstemming met Tijdelijk besluit digitale toegankelijkheid overheid. Deze toegankelijkheidsverklaring is van toepassing op de inhoud van de website www.beleidvenray.nl die valt binnen de werkingssfeer van Tijdelijk besluit digitale toegankelijkheid overheid. De links waarop de inhoud van de website www.beleidvenray.nl te vinden is: 


Nalevingsstatus

Toegankelijkheidsexperts zijn bij het hele ontwikkelproces van de website betrokken geweest. De input van deze experts is direct meegenomen bij de bouw van de website. Er is echter nog geen toegankelijkheidsonderzoek gedaan naar de gehele website.

  • Het gevolg is dat het niet uit te sluiten is dat delen van deze website niet voor iedereen bruikbaar zijn.
  • We blijven deze website verder ontwikkelen. Toegankelijkheidsproblemen die worden aangedragen door experts of bezoekers van de website worden meegenomen in de ontwikkeling.


Opstelling van deze verklaring

Deze verklaring is opgesteld op 16-9-2019 met instemming van de verantwoordelijke bestuurder van de gemeente Venray, Wethouder Cor Vervoort.

Feedback en contactgegevens

Loopt u tegen een toegankelijkheidsprobleem aan? Of heeft u een vraag of opmerking over toegankelijkheid? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Binnen 5 werkdagen krijgt u een ontvangstbevestiging
  • We informeren u over de voortgang en de uitkomst
  • Binnen 3 weken is uw verzoek afgehandeld


Handhavingsprocedure

Bent u niet tevreden met de manier waarop uw klacht is behandeld? Dan kunt u contact opnemen met de Nationale Ombudsman.

Inhoud die buiten de werkingssfeer valt van Tijdelijk besluit digitale toegankelijkheid overheid

Zie Artikel 2, tweede lid van het Tijdelijk besluit digitale toegankelijkheid overheid

Vragen?

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u terecht bij het online team van de gemeente Venray, via telefoonnummer (0478) 52 33 33 of e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


"VENRAY,
VRIENDELIJK EN GASTVRIJ!"